Symetri!

Jag och E diskuterade häromdagen alla dessa pojkband och solotjejer, de som mest var populära på 90-talet antar jag. Visst finns de kvar, iaf vissa, och visst lyssnar folk på dom in på 2000-talet och än idag. Mest det var väl ännu mer på den tiden, då vi fortfarande (i vår generation) räknades som små ;P
Vi diskuterade mest våra favoriter Bakgatans Killar (Backstreet Boys för de som inte hänger med ;P). Deras musikvideor är ju bäst! Innehåller allt, verkligen. Alla klyschor du kan tänka dig, tex smeka sig själv, dra upp skjortan, leka i regnet, komma gående ut ur en buske, leva sig in ordentligt med ansiktsuttryck, osv, och allt i symetri!
Symetri är viktigast och gemensamt för ALLA.
För att få lite inspiration har jag tittat runt lite extra.
Britney kör (i alla de tidigare iaf) sig själv längst fram i mitten och dansarna i symetri bakom och alla rör sig samtidigt och dansar med Britney i spetsen.
Westlife kör (När de var alla fem) den klassiska stå stilla, två längst fram, och tre längst bak mest. Dock kör de en klassisk 1, 2, 2 uppställning i If I let you go videon, med vindkraftverk i bakgrunden så deras hår blåser härligt.
N'sync kör vi kan dansa stilen. Inga bakgrundsdansare och de fem dansar skiten av sig. I symetri självklart!

Men Bakgatans Killar, de ultimata, de som födde hela grejen, de kör allt! Helt underbart att se dem, allt man kan tänka sig gör de till verklighet!
Och jag måste verkligen rekomendera videon till Quit playin' games with my heart för att alla ska se att de helt enkelt är bäst!

Andra som kör symetri och gör det på ett lysande sätt är:

A1, kolla spec dansen i refrängen i videon Same old brand new you.
Christina Augilera.
Five.

Fler förslag? Kommentera gärna =)

Hahaha!! Symetri är det som funkar helt enkelt.

(Hoppas ni vet att varken jag eller Emelie är allvarliga när vi säger att detta är något vi tar allvarligt på, vi bara älskar att dra fram det bästa ur saker och göra narr av det. Detta är våran hobby, döm oss inte ;P)


Bidster.com - Klickkampanj

Kommentarer
Postat av: Daniel

Bakgatans gossarna går hem hos oss i stugan.

2009-02-02 @ 16:42:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Alfons Å.

Hm. Jag kanske är lite till åren men var det inte New Kids On The Block,(De nya killarna på kvarteret) som var först och därav - födde hela grejen? Har inte sett deras videor så vet inte om det där med leka i regnet, men tror de var ganska normala.. Men är ngn i dessa "pojkband" normala..

2009-02-02 @ 20:24:33
Postat av: Alfons Å.

Hej... igen. Varför blev nu min kommentar modererad? Vad betyder det ens?

2009-02-02 @ 20:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen