Melodifestival ikväll =D

Nu har jag inte skrivit jättemycket på ett tag. Känner lite torka, vet inte vad jag ska skriva om.

Så är det melodifestival ikväll, fjärde och sista delfinalen, efter idag har vi sett allt melodifestivalen hade att bjuda på i år. Det kommer inga fler nya bidrag. Sista åtta presenteras ikväll. Och jag kommer självklart att vara på plats på malmö arena och uppleva det live.
Min första delfinal live och det ska bli kul. Dock ensam som alltid men kanske får jag träffa folk från min stad som faktiskt gillar det också =)

Men så kom jag nu då på att jag faktiskt inte skrev en sammanfattning av förra delfinalen. Den tredje.
Detta skäms jag nu för. Förlåt. Jag vet att ni förväntade er en sammanfattning där också, nu när jag skrivit om de båda första. Förlåt, verkligen. Besviken på mig själv.

Jag lovar lovar lovar att det kommer sammanfattning av både tredje och fjärde delfinalen imorgon.

Fast först ska jag gå och se musikal med farmor, pappa, petra och några vänninor till farmor ;P Imorgon alltså. Inte idag. Idag ska jag till arenan.

Puss!!

Apotekets nya!

Apoteket har tagit fram tandkräm, munskölj och tandborste.

Har dem inte gjort det förr? På reklamen låter det som om det är värsta nyheten, att de kan ta fram dessa produkter. Ok, ny sort kanske, men det låter som om både tandkräm, munskölj och tandborstar är nya uppfinningar.

Så nu vet ni det, nya uppfinningar finns att köpa, på apoteket dessutom.

Jag väntar på mjölk, bröd, kläder, skor och andra nödvändiga saker, så behöver man aldrig gå någon annanstans än apoteket ;P =D


Köpte träningskort idag. Känner mig ganska duktig. Bundit mig för ett år och känner mig verkligen motiverad och positiv till detta.
Idag är sista dagen på mitt gamla liv.
Imorgon är första dagen på mitt nya.

Yeah!

Puss

Money money money!

Jag behöver pengar!!

Alla behöver väl pengar, antar att jag inte är ensam om detta fenomen att behöva det.

Jag söker jobb dagligen, många jobb. Och skolor och kurser och utbildningar, det är väl samma sak, men jag får bara negativa svar på allt.

Någon som har något tips av något slag?

Jag är beredd att flytta för ett jobb. Så långt har det gått. Jag är beredd att flytta nästan varsom i hela världen men ändå får jag bara negativa svar.
Hur kul är det?

Fort fort!

Fan vad tiden går fort!!!

Redan dags för tredje delfinalen av melodifestivalen nu.

Tittar på Yrrol, har ni sett den? Rekomenderar den annars väldigt varmt. Den är bra.

Vill ha jobb på kryssningsfartyg, hur får jag ett sådant jobb?? Någon som vet?
Gärna på ett som går i medelhavet också =D

Puss

Hotell

Inatt sov jag på hotell, stort och fint rum, stoooor säng bara för moi och egen dusch med eget varmvatten! Härligt värre!

Och jag jobbade på coop ;P Hjälpte simon packa upp varor, tyckte synd om honom, han hade redan slutat men var tvungen att få upp varorna så han stannade kvar extra. Så jag tänkte att jag hjälper honom så han kommer hem. =)

Har ont i min läpp!! Fått ett sår pga torra läppar och det svider...

Fan vad tråkigt jag har!!!

Suck...

Slött

I´m hooked!

Och vad jag är hooked på is a secret.

Idag är en riktig slödag. Jag och Emelie ligger just nu i varsin soffa och gör absolut ingenting! Och fan vad skönt det är =D

Puss

CSI ;p

Snart är det CSI Miami tror jag. Nice =)

Allt går så bra just nu =) För tillfället är jag nöjd med livet!

Och våren börjar äntligen synas liiiite. Dock inte kännas, men det kommer väl hoppas jag ;P

Jag har börjat läsa som en galning för er som intresseras av denna fakta ;P Och jag ser fram emot att läsa imrogon också, ska bo på hotell så blir ensam.

Nej nu hör jag att CSI börjar.

Ha det bra!

Puss

Hellu!

Nu har jag jobbat och stått i, i hela TRE timmar ;P haha! Väldigt kort arbetspass, men ok. Det var trevligt =)

S står och lagar mat, E sitter vid datorn, M är ute med hunden och en gäst som ska äta här kom precis. Imorgon ska jag också jobba. Sen möte på kvällen. S fyller år imorgon också, så i min lucka mellan jobb och möte på en och en halv timme blir jag hämtad så ska både jag M S och E ut och fika =)

Pratar med J (Johanna) över msn nu. Hon är dock vääääldigt seg på att svara. Oj ett svar!!

Hittade en bild från galan med Cosmopol på mig och Domi bland annat. Kolla in mina ben på denna bild!



Sjukt!!!
Jag är alltså personen med "gummi"ben i klänning typ i mitten av bilden ;P

Jag måste tänka mer på hur jag står, för detta var ingen snygg pose för fem öre!

Så nu vet ni det ;P

Puss

Känslan

Varför ska det vara på detta sättet?
Varför ska man dras åt de människor man inte kan få? En som man finner otroligt attraktiv, man nästan smälter när man ser honom, och så finns det ingen möjlighet att få honom..
Och dessutom råkar man i problem och gör att det blir ännu mindre chans att få honom. Otroligt!

Varför kan det inte bara gå lätt för mig. En enda gång. Bara flyta på och bli bra?

Inte för att mitt liv inte är bra just nu. Nej nej. Mitt liv har utvecklats åt rätt håll och det mesta är faktiskt helt ok just nu. Jag har framtiden framför mig, kan se fram emot den och leva gott. Men jag saknar det där lilla extra.
Det som gör tillvaron lite ljusare.
Jag vill ha någon som håller om mig, någon att se framtiden med och någon att vara kär i.

Och jag vill ha någon jag dras till på samma sätt som till honom. Någon jag kan titta på och bara smälta som jag gör när jag ser på honom. Jag ville ha honom men vi två kommer det aldrig att bli.
Jag känner inte honom speciellt bra, jag vet det. Och jag vet att vi är väldigt olika på många sätt.
Men den känslan jag fick när vi pratade. Den känslan jag kände inom mig när jag såg honom. Den känslan jag fick varje gång han rörde vid mig. Den känslan vill jag ha!

Pauser???!!!!???!!!

It´s totally Crazy!! Som Emelie så galant uttryckte det.

Dessa jävla pauser på tv!! Alldeles för många och alldeles för långa! Varför? Kan man inte bara en enda gång få se en film eller ett program och slippa dessa evighetspauser???

Är det inte andra därute som håller med mig?

Jaa jag vet, detta drar in pengar åt kanalerna och bla bla bla, men så många? Och så långa??

Jobbigt värre.

Och illa mår jag också, har gjort det i ett par dagar nu, men otroligt hemskt är det idag.. Känns som om jag ska spy vilken sekund somhelst... Och det känns som om ifall jag äter något kommer det bara komma ut direkt..

Suck!

Andra Delfinalen av Melodifestivalen 2009 Skellefteå

Andra deltävlingen av melodifestivalen har varit.
Denna gång åkte dem till Skellefteå.

De som tävlade var:

Lilli & Susie - Show me heaven
Ett av de stora samtalsämnena, Lilli och Susie är tillbaka! Förra gången de var med var med Okey okey, en riktig schlager, denna gången med Show me heaven, en riktig schlager den också. Lätt att nynna med i och lätt att få på hjärnan, speciellt refrängen. De gick vidare till andra chansen, och det förtjänar dem. Jag tyckte de var bra =)

Lasse Lindh & Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
Detta var lite likt Håkan Hellström enligt mig. Både i stil på scen, sätt att sjunga, och låtstil. Jag gillade inte detta alls. Gick inte vidare någonstans iheller vilket inte förvånar mig det minsta. Nej denna var faktiskt skitdålig, jag vill inte ens höra den igen.

Jennifer Brown - Never Been Here Before
Tjejen har fin röst. Och låten är väl rätt ok. Men tillräckligt för att ta sig någonstans i melodifestivalen? Nej. Kläderna kunde hon tänkt lite mer på. Linnet är väl det enda som är ok, enligt mig. Fast alla har ju olika smak ;P Gillar hennes hår. Dock måste det väl vara svårt att sköta. Nej men låten är fin. Men tyvärr, inget för denna tävlingen.

H.E.A.T - 1000 Miles
Ett band som tydligen är lite mer känt än jag trott, har aldrig hört dem förut. Dock var de bra =) Bra låt och bra band. Sångaren kunde sjunga också. Rock har ju funkat förut och denna gången också, de gick direkt till globen. Lite lik en annan låt men vilka är inte lite lika andra låtar nuförtiden? Denna låt var bra och förtjänade att gå vidare. Jag ser fram emot att höra dem live i globen!

Markoolio - Kärlekssång från mig
Är som Markoolio är mest. Han gjorde det dock på lite annat sätt. Underbar vinröd kostym ;P Gö narr av de ryska bidragen! Roligt värre. Sjunger om att han inte kan sjunga en sån låt som han sjunger, kan det slå fel? Dock håller jag fortfarande på att ifall han och Linda Bengtzing hade varit med med låten Värsta Schlagern, då hade de lätt vunnit utan några somhelst problem. Jag förstår inte varför de inte skickade in den?
Tyvärr gick denna inte någonstans, dock tyckte jag att den skulle gjort det.

Amy Diamond - It´s my life
Klämmig Amy-låt som man lätt får på huvudet. Alla ungar röstar ju självklart på henne, ni kan vara säkra på att få höra denna på radion i framtiden. Man kan se glädjen stråla från henne, detta är vad tjejen fötts till att göra. Hon har kanske inte den bästa rösten och hon kanske inte är den bästa överhuvudtaget, men hon har passionen. Och det är detta jag värderar högst, ok de måste kunna gå att lyssna på också men ser man glädjen kan man överse med en del. Vidare till andra chansen är hon iaf, kunde vi vänta oss annat? Vann dessutom Internationella Juryns Röst.

Cookies ´N Beans - What if
Tråkig låt som inte borde vara med i melodifestivalen alls. Gillade två av klänningarna, skulle kunna tänka mig ha dem själv, inte den turkosa, men de andra två.
Eller ok, kanske inte världens tråkigaste låt, men den platsar inte här. Den gick inte vidare och det är bra. Dock får de lite pluspoäng då Frida Öhrn, ni vet hon som sjöng Release Me, med i gruppen. Hennes röst är underbar.


Måns Zelmerlöw - Hope and Glory
Här har vi en kille som kan sjunga, som kan dansa och som har passionen. Ett enda fel och det är att det är Marie och inte jag som är hans flickvän. Bra låt och det visade också sig på det faktum att han gick direkt vidare till Globen också, så jag får se honom live där också =)
Gillar tjejerna som dansade bakom också. Dock är Måns min favorit ;P Men vem kan klandra mig? Haha! Snyggt klädd precis som vanligt var han också.


Petra Mede
Lika bra som förra gången! Det är det enda jag har att säga.

For free!

Vill ni ha gratis grejer?

Gratis Godis?

Bra erbjudanden?

Har samlat en del länkar åt er, så ni slipper samla ihop dem själv.
Allt för er skull =)
Erbjudanden24.se

Gratisgodis.se
Affiliator Affiliateprogram
Klicka och njut av alla bra erbjudanden ni kan få!!

Sök, hitta och spara tid!

Tänkte tipsa om en söksida, one to one, som är skitbra!
Här kan ni hitta alla företag ni söker efter.
 
121.nu


Bara gå in och se, för denna sida kan spara er mycket tid i framtiden!

Sthlm igen

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Och jag beklagar verkligen!!

Jag har ju varit i Sthlm på intervju och jaa, träffat folk osv så jag har nästan hela tiden haft saker för mig och saker har hänt hela tiden så när jag väl haft en stund över så har den användts till att sova.

Jag var ju på intervju på Gröna Lund i torsdags. Jag tycker det gick bra =) Hoppas jag får jobbet. Verkade vara en kul arbetsplats, visserligen kommer jag gå ner i lön, men jag jobbar heltid vilket betyder att jag kommer få ut mer ändå. Och jag söker andra extrajobb och andra jobb också, får jag något bättre så får jag ju ta det. Men det känns som om ifall jag fick jobbet på Gröna Lund så skulle jag ha en väldigt väldigt rolig sommar!
Och de andra som var på gruppintervjun, vi var 12 pers, de verkade vara jättetrevliga =) Skulle nog inte ha något emot att jobba med någon av dem alls.

Och jag skulle ju få träffa min lilla kusin mycket mycket mer, och det vill jag ju göra. Tycker det är synd att vi bor så långt ifrån varandra. Jag har ju alltid önskat att jag skulle få någon liten ny person i släkten och äntligen har jag fått det och då bor vi så långt bort från varandra. Jag måste ju kanske erkänna, jaa, jag har ju velat flytta till sthlm och göra något sånt här, om så bara för en sommar, jättelänge, men att det blir mer allvar precis nu när hon har kommit har nog lite med hennes ankomst att göra också.
Jag vill inte bli en sån hon blir lite nervös och blyg för när hon träffar pga hon inte träffar mig så ofta, jag vill bli den hon känner igen och springer glatt till när jag kommer! Jag vill att hon ska ha någon nära kontakt med någon i hennes släkt härnere ifrån. Visst har och kommer hon ha kontakt med andra här också, min morbror tex, och det tycker jag är bra. Men jag vill finnas där, vill att hon alltid ska veta det!

Nu när jag var uppe har jag träffat folk också =) Quigley, Ida, Therre, Anki, Två kompisar till Ida, och Joel.
Detta var trevligt! =)

Jag har fikat, druckit öl, och ätit ute och promenerat däruppe också.

Jaa det var typ allt jag hade att berätta.

Återkommer ikväll då det är MELODIFESTIVAL DELTÄVLING TVÅ!!

Puss

Sthlm!

Är i sthlm nu. Ska åka hem snart. Berättar mer om intervjun och sthlmsresan när jag kommer hem. Hade tänkt vara duktig med bloggen häruppe men det gick åt pipan.

Puss

Idag



Typ fem min innan det började snöa idag ;P

Glädje

Kallt kallt kallt, det är det i skåne nu. Eller iaf Malmö.

Jag undrar verkligen var våren tar vägen???

Kom kom kom!!

Vi kör trippelt på att ord, kanske får det effekt då?

Imorgonbitti åker jag till sthlm. Kommer alla och möter mig då? ;P

Mamma berättar för mig att jag måste börja tvätta själv ifall jag flyttar till sthlm, tack för insikten mamma. Jag trodde du kom upp och tvättade åt mig där också ;P Haha!! Jag kanske måste börja vara lite mer försiktig med vad jag slänger på golvet. Haha!

Alltså, musik kan göra en så glad!! =D Men som Ida sa, det vore ju tråkigt om det gjorde en ledsen eller så ;P haha!
Jag blir iaf väldigt glad av musik, utan musik hade det varit jobbigt att leva vissa dagar. Helt ärligt. Musik förändrar tillvaron på många sätt. Förgyller tillvaron helt enkelt.

Idag har jag shoppat. Två kjolar och ett par byxor, mysbyxor. Det var bra köp enligt mig =) Har byxorna på mig nu, tycker otroligt mycket om dem =D De var jättebekväma. Dock kunde jag köpt dem en storlek större. Inte för att de inte passar utan pga jag gillar stooooora mysbyxor. Men de sitter liksom inte tight eller så så de funkar bra =)

Nej nu kommer min morbror snart hit så jag måste sluta sitta vid datorn en stund.

Puss!

Fika!

Jag och Emelie ska ut och fika idag =) Jaa väldigt snart faktiskt. Det var längesen vi gjorde det och det var hennes förslag nu!
Hon är bara och byter om nu sen ska vi sticka.

En annan konstig sak också. Vi vaknade samtidigt idag! =O Det händer typ aldrig. Hon brukar vakna tidigare än mig, alltid. Men men, någon gång ska vara den första och det var ju trevligt =)

Både Bongo och Dino ligger här i soffan bredvid (alltså hundarna) och ser ut att mysa.

Oj nu verkar E klar, så ska nog göra mig iordning lite själv också!

Puss

Tjena

Igår gick jag och la mig redan vid nio med en otrolig huvudvärk. Skulle eg bara vila, men somnade till slut och så sov jag till morgonen.
Det känns som om jag behövde det. Så det var bra.

Och idag har jag jobbat. Har haft en jättetrevlig dag på jobb =)

Sen dess har jag bara varit hemma, ätit, kollat tv osv.

På onsdag åker moi till sthlm igen. Anställningsintervju på tors. Ni får hålla tummarna för mig ;P

Repris

Domi sitter, nej förlåt, ligger och tittar på inspelningen av första deltävlingen av melodifestivalen från igår. Hon jobbade ju natt och missade detta så nu passar hon på =) Vilket betyder att jag också får en repris! Det är alltid trevligt =)

Idag kommer det bli en sån seg dag, men det kan vara skönt det också. Jag ska bara ta det lugnt. Imorgon ska jag ju jobba, behöver samla energi ;P hahaha!

Mamma fyller år idag också. Hon fick en berlock till sitt halsband av mig. Alla andra hade typ glömt bort att hon fyllde år ;P Domi fixade spontant ett litet kort åt henne.

Nu är det Shirley på tvn, den låten tyckte jag faktiskt var jättefin =) Och av någon anledning så lät den bättre idag =)

Nej nu ska jag göra lite annat. Vi hörs senare =)

Puss!!

Melodifestivalen Del 1, Slutbetyg!

Ikväll tävlade följande:

Nina Söderquist - Tick Tock
Denna var M och S favorit. Jag själv blev inte överförtjust. Hon hade en bra röst och låten gick ann antar jag. Men jag föll inte speciellt för den. Gillade vissa bitar i låten, dock långt ifrån allt. Kläderna var inte de snyggaste jag sett heller för den delen. Inget jag skulle ta på mig iaf. Ingen röst från min sida.

Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Detta var topp 2 av tråkigaste låtar idag. Den kändes som om den gick likadant hela tiden, samma takt och melodi, inget nytt hände. Han dansade inte underbart och sjöng inte heller underbart. Killen behöver också komma ut ur garderoben, såg ni höftrörelserna? Missförstå mig absolut inte, inget fel med det =)

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Detta var en vacker melodi, sjungen av en flicka med vacker röst. Förstår inte grejen med att hon inte gick vidare, oerhört besviken. Ville iaf se henne i topp 5, absolut inte sist?!?! Vad hände? Något fel på hennes nummer? Denna tyckte jag om!

Scotts - Jag tror på oss
Trevlig och glad låt, dock lite upprepande av orden "jag tror på oss". Killarna var glada och spelade och sjöng för fullt. Förtjänade platsen i andra chansen, dock tror jag inte på vidare framgång därifrån. Men alla kan ju förvåna!

Emilia - You´re my world
Emilia är tillbaka för att stanna. Bra låt och en biljett direkt till Globen, icke illa! Dock vinner hon inte där, det kan jag nog säga med säkerhet utan att ha hört resten av deltävlingarnas bidrag. Men grattis till henne. Söt glad tjej som sjunger med glädje =)

Alcazar - Stay the night
Alcazar är tillbaka, åter tre medlemmar dock med Lina Hedlund som en av de tre. Energirika med en sämre låt än de andra gånger de tävlat. De skulle behållit Magnus Carlsson! Lina var duktig och höll jämna steg med Andreas, dock tyckte jag att Tess skulle valt en annan klänning så hon kunde vara lite mer rörlig, visst rörde hon sig i takt med de andra men hennes rörelser togs inte ut lika mycket. Vidare till Globen gick de iaf, men var mindre väntat?

Caroline Af Ugglas - Snälla snälla
Andra av de topp två tråkigaste låtarna. Visst kan denna låt funka, i något annat sammanhang. Men i melodifestivalen? Vad tänkte hon när hon skickade in det? Och att hon blev juryns val? Den juryn vet nog inte riktigt vad melodifestivalen och ESC egentligen är..? Snälla snälla snälla snälla, låt henne inte få sjunga mer här!

Marie Serneholt - Disconnect me
Bitchen som snodde killen jag ville ha! ;P Förstår inte detta. Marie var också en av de jag tippade skulle gå vidare på något sätt. Hon uppträdde bättre än jag faktiskt trodde hon skulle göra och låten var inte så dålig. Tvekade inte en sekund på att hon skulle vidare men så blev det inte. En hedrande 6 plats. Du gjorde vad du skulle Marie, det är bara svenska folket som tydligen haft problem med telefonerna ikväll!

Programledare: Petra Mede
Väldigt bra prestation. Imponerad. Förväntade mig fiasko, vet egentligen inte varför, haha, men detta blev riktigt bra. Hon fick med vassa komentarer, presenterade bidragen tydligt och bra och var närvarande. Klänningsbyten mellan varje nummer, starkt jobbat! Hon får verkligen godkänt och jag är ofta väldigt kritisk mot programledare för melodifestivalen.

Pausunderhållning
Otroligt roligt med presentation av melodifestivalens början, väntar med spänning på resten av historien om de andra årtionden! Detta tyckte jag var väldigt bra gjort, det är sånt jag gillar =) Bra idé de kommit med!

Dock detta med varje stads kända ansikte. Jag vet ju inte hur det blir i de andra städerna, men den dom gjorde nu för Göteborg? Njaa, jag kunde faktiskt varit utan den. Den var inte rolig på något sätt, tog mest tid från allt annat.

Martin Stenmarck och Charlotte Perelli i inledningen till programmet? Detta var trevlig början och jag undrar hur de ska spinna vidare på detta. Jag gillar när de bygger upp såna här saker och sen kommer till finalen och gör något stort av det på slutet, de som varit med i det gör något på scenen kanske?
Dock om det blir som med Lasse Berghagen och co då under Luuk´s tid, de spann vidare nästan varje program, för det var väl någon deltävling det inte togs upp? Måste kolla. och sen i slutet så bara dog det och inget mer hände. Detta tyckte jag var skittrisst. Hade suttit och hoppats på att det skulle sluta med någon kupp och Lasse ställer sig som detelfte bidraget tillsammans med sina kumpaner och klämmer i med någon låt. Så blev det dock inte.
Därför hoppas jag på att de spinner vidare på Perelli och Stenmarck, kanske fler, och kör något se i finalen som någon sorts pausunderhållning.
Vi får väl vänta och se.


Slutbetyg
Jag hoppas låtarna blir bättre, men allt som allt slutar första deltävlingen ändå på plus.
Men som sagt, bättre musik, bättre texter och bättre uppträdanden.
Väntar med spänning!!

Melodifestival deltävling 1

Idag börjar melodifestivalen. Enligt mig en av årets största händelser, en av sveriges största och längsta fester. Den börjar ikväll, slutar i mars, och kör efterfesten i maj!

Första deltävlingen kommer befinna sig i Göteborg och börjar om ca tio minuter =)

Ny programledare är Petra Mede, otroligt fint namn, Petra, tycker jag ;P Vi får se om hon är lika bra som jag hade varit som programledare också.

Ikväll tävlar följande:

Nina Söderquist - Tick Tock

Jonathan Fagerlund - Welcome to my life

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus

Scotts - Jag tror på oss

Emilia - You´re my world

Alcazar - Stay the night

Caroline Af Ugglas - Snälla snälla

Marie Serneholt - Disconnect me


Vad jag tyckte om de olika bidragen och hela deltävling 1 och nya programledaren återkommer jag med när jag sett Deltävlingen ;P

Hoppas ni tittar och njuter (ifall det är någon bra låt!) av första deltävlingen. Vi hörs om en stund!

Puss!

Chip chip! [Amerikanska Lagar!]

Rubriken: Dagens nya inneord för Hej. Nya hälsningsfrasen! ;P

Har ni läst amerikanska lagar på sistonde? Det finns en hel del roliga sådana!! Tänkte ta upp en del för er så ni vet vad ni ska och inte ska göra på ett USA-besök ;P

I Tennessee är det olagligt att använda lasso för att fånga fisk.
Så ni får nog tänka ut ett annat sätt att fånga fisken på ;P

I Dyersberg, Tennessee, är det förbjudet för kvinnor att bjuda ut män på date.
Så det är bara att vänta på att han ska ta första steget tjejer!


Du får inte kasta kniv mot en man om har är klädd i kritstrecksrandig kostym. Detta gäller i Natoma, Kansas
Men det går säkert bra mot någon i helt svart kostym?

I Newark, New Jersey, får du inte köpa glass efter klockan sex på eftermiddagen om du inte har har en lapp från doktorn som säger att du får.
Jaa, hur ska man charma doktorn så man får äta glass klockan sex på söndagar?

I Minnesota är det olagligt att reta en skunk.

Men reta gärna en ekorre om ni hittar en sådan =)

I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har sockar på sig...
Så se till att ni har strumporna på när ni utför denna aktivitet!

Boston tar hårt på hygienen. Bada får man bara göra om man blivit beordrad av läkare att göra så.
Ska nog inte vara så svårt att få en sådan beordran efter ett tag utan bad ;P

I Connecticut får man inte gå på händerna över gatan.
Tyvärr får ni nog ta det traditionella sättet över gatan, på fötterna. Men ni kan ju alltid testa att krypa!

Alabama:
* Det är förbjudet att spela domino på söndagar.
Får hitta annat spel.
* Det är förbjudet att bära en falsk mustach som kan orsaka skratt i kyrkan.
Varför skulle man det? haha!
* Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden.
Det som är min favoritsyssla! =O
* Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil.
Om man inte har någon lykta då?
* Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan.
Jag som alltid bär glassen i min bakficka..
* Kvinnor får ej inneha sexleksaker.
Inget roligt där inte.
Det är förbjudet att köra barfota.
Fan då, betyder det att jag måste ha skor då?

I Newcastle, Wyoming, är det förbjudet att ha sex stående i en affärs kylrum, som är avsett för kött.

Men det går säkert bra liggande ;P

Oblong, Illnois är det förbjudet att bjuda sina husdjur på cigaretter.
Men mina hundar kommer bli arga om jag inte bjuder ju..

Är du tjej och kör bil kan det vara bra att veta att du i Memphis, Tennessee, inte får köra bil utan att en man går framför bilen med en stor röd flagga...
Finns män med stora röda flaggor till uthyrning om man inte har en sådan som kan vandra framför??

Och glöm för all del inte att hålla din elefant i koppel om du är ute och promenerar i Milwaukee...
Men om elefanten är väldresserad och tycker om att springa fritt då?


Dagligt!

Godförmiddag!

De ringde från casinot och bad mig jobba inatt. Jag har inte råd att tacka nej så därför tackade jag förstås ja till detta erbjudande och börjar därmed jobba klockan 17.30.
Jag som skulle på fest idag.. Lite tråkigt men så är livet.

Jag har ätit frukost och druckit kaffe. Just nu kollar jag på en film på tv. När filmen är slut ska jag vila en timme tänkte jag. Sen in i duschen och göra mig iordning för jobb. Ikväll ska jag stå i garderoben. Hoppas det är någon rolig jag ska jobba med.

Jag vill bli TV-stjärna i LA! Haha!! Det är ett mål jag har, kom jag på nu. Eller, jag har kommit på det många gånger förut också ;P

Oj oj nu börjar det hända saker i filmen, så nu måste jag ge den min fulla uppmärksamhet ;P

Puss!

Den ultimata Mannen

Män som alla borde vilja ha, men troligtvis aldrig kommer att få. Och anledningarna varför!

Och nu menar jag inte skådespelarna!!

Charles Ingalls. Fadern i den klassiska serien Lilla huset på prärien. Han är händig, stark, godhjärtad och framför allt, den bästa far och make man kan få. Hans godhet sträcker sig inte bara till hans familjemedlemmar. Den sträcker sig till stadens alla invånare (Även om han ibland kan bli arg på olika personer går den goda viljan genom ifall den behövs vid olika tillfällen) och andra som dyker upp och behöver den då och då. De enda han inte har något till övers för är brottslingar och andra onda typer. Han är rättvis och gör alltid sitt bästa för att alla ska ha det bra, ofta med ett leende på läpparna. Och alltid har han tid för sin familj. Detta är en man det finns få av idag. Åtminstånde i mina kretsar. En tredjedel av den ultimata mannen.

Lukan. En blandning av Lukas och Nathan i tvserien One tree hill. Poetisk, snäll, godhjärtad, snygg. Alltid med lite spänning i luften men lyckas alltid få allt bra igen. Charmar alla. Få dig att känna dig som den bästa i hela världen. Också här har vi en kille som är rättvis och rak. Även här har vi en kille som sätter familjen i första hand. Försöker alltid göra det rätta och lyckas oftast. En tredjedel av den ultimata mannen.

Horatio Caine.
Chefen över teamet i tvserien CSI Miami. Mystisk, rättvis och godhjärtad. Avslutar alltid med rätt ord, säger alltid rätt meningar vid rätt tillfällen. Smartare än de flesta. Kan nästan allt han bara han vill. Löser alla brott snabbt och säkert med lite visdomsord på vägen. Cool som få och alltid med vinden i håret och de svarta solglasögonen på som han passar otroligt bra i. Kör på samma klädsel alltid, kostym, klassiskt, passar bra till alla tillfällen. En tredjedel av den ultimata mannen.


Om ni nu lägger ihop alla tre så kan ni se något gemensamt. Alla är en tredjedel var av den ultimata mannen.
Alltså tillsammans blir de den ultimata mannen som alla borde vilja ha!

Och så kan han få en skvätt av John Black, från tvserien Våra bästa år, också. Vilket medför de rätta positionerna att stå i, och den rätta blicken och ansiktsuttrycken som bara John Black innehar.

Nedan följer bilder på dessa killar =)



Charles Ingalls i leende position.


Lukas i tänkarposition.



Nathan i "lita-på-mig-jag-är-faktiskt-snäll" position.



Horatio Caine i klassisk position.



John Black i "Jag-vet-mer-än-du-tror" position.


Och bara för att jag hittade denna bild av misstag och för att jag tyckte den var fantastiskt bra så får ni den också!! ;P



Derek alias John Black i sexy position!

Ledig imorgon :D

Imorgon är jag ledig!! =D Jag ska SOVA och inte stiga upp på morgonen..! Haha! Vad skönt det ska bli ;P

Just nu gör jag ingenting, har ätit och gjort allt annat man ska göra, så nu kan jag bara slappna av, ta det lugnt och njuta av livet.. Haha!

Orkar inte heller skriva något längre precis för tillfället, så ni får hålla till godo med detta korta inlägg än så länge iaf.

Puss!


Kaffe och jobb...!

Nu sitter jag här med mitt kaffe. Mamma håller på att göra smörgåstårtor i köket, fanns ingen plats för mig vid bordet. Så jag satte mig här istället.
Snart ska jag iväg till jobb. Jag, Emilia och Martin idag =D Det ska bli trevligt!
Fan vad tiden går snabbt. Känns som om jag gick och la mig för bara en timme sedan. Och känns som om jag nyss steg upp, Trots att jag varit uppe i snart en halvtimme...

Vi ses efter jobb!

Puss


Sugen på något gratis?

Tänkte tipsa om några gratis och erbjudanden sidor som kan komma bra till användning ibland =)
Det skadar ju aldrig att hålla koll på sådana, ibland dyker det upp något intressant och speciellt som passar just dig.
Oj vad jag låter som någon reklam nu. Men inte så jag menar ;P

Har själv haft nytta och glädje av dessa och vill därför dela med mig till er andra!

Bra erbjudanden hos Erbjudanden24.se

Gratissaker och tävlingar!

Gratiskungen - Länkar till nätets bästa gratisprylar, erbjudanden och tävlingar

Kolla in dem =)

Lycka till!!

Puss

Växthuseffekten...

Nu har jag jobbat klart, jag har druckit kaffe sen jag kom hem och som ni kan se har jag skaffat en besöksräknare hit. Synd att jag inte gjort det tidigare då denna står på så mycket som 1 nu ;P Men men, den stiger nog snart =)

Fan vad kallt det är ute alltså. Riktigt trött på denna kyla nu. Vart tog den här växthuseffekten som alla snackat om i flera år vägen?
Är det inte meningen att det ska bli varmare och varmare längre tider under året? Att det ska bli varmare tidigare på året?
Detta märker jag ingenting alls av, märker ni?
Jag tycker minsann bara det blir kallare och kallare för varje dag som går. Likaså kallare längre perioder för varje år som går.
Sökte på växthuseffekten på google.se och fick fram på wikipedia:

Dessa gasers växthuseffekt beror på att de släpper igenom solljus, som värmer upp mark och vatten. Den värmen kan sedan inte stråla ut i rymden igen som infraröd strålning eftersom växthusgaserna delvis absorberar den. Effekten blir att jordens temperatur stiger till dess att en ny jämviktstemperatur uppnås.

Effekten ska bli att jordens temperatur ska stiga står det. Stiga var? I afrika där det redan är varmt?
Det är här, i norden, i Sverige, vi behöver detta fenomen!!
Inte så att jag är för miljöförstöring och hugga ner regnskogar eller för växthuseffekten på hela jorden eller så. Dock hade det ju kunnat vara skönt med lite växthuseffekt här i Sverige... Right? Lite varmare skönare väder, så man vill vara ute.

Man vill ju liksom inte vara ute i denna bitande kyla som gör en både röd, blå och lila. Som gör att det känns som om fingrarna har förfrusits och kan brytas av närsomhelst. Det är varken attraktivt eller bekvämt..

Vill kunna gå i tunna kläder, ha picknick i en park, gå på promenad i solen, äta glass på något torg, jaa allt sånt man gör på somrarna! =D

Vill inte ni det?


Kaffe?

KAFFE KAFFE KAFFE!!!
Väntar på mitt kaffe ska bli klart. Är otroligt jättetrött, ska iväg till jobb snart... Men måste dricka kaffe!!!!

Snart..!

Puss

Tired

Jag är trött och tittar på två och en halv män, när jag egentligen borde sova sen ett antal timmar tillbaka eftersom jag ska jobba imorgon.

Mitt besökarantal till min blogg har ökat, =) det är kul! =)

Jag har lite ont i magen också... Ätit för mycket.. Idag har varit en sådan dag. Ätdag! ;P Ibland får man såna, får inte ni? Då man bara är sådär extrahungrig, men man är inte van vid att äta så mycket så man får egentligen inte plats med det i magen, så gör det lite ont istället.
Jag tror det beror på allt godis jag stoppat i mig.

Gäsp gäsp...

Och E är inte hemma än, hon skulle dricka vin med Hannah. Hoppas de har det kul =) Jag vill också umgås och dricka vin, men som sagt, jag ska jobba imorgon och borde faktiskt gå och lägga mig nu.
Men jag känner mig själv. Kommer sätta mig framför tvn igen nu när jag skrivit detta.

Puss


Tidsfördriv!

Jag satt och hade tråkigt.
Surfade runt lite på måfå och hittade denna sida!
www.ahabingo.com
Fördriva lite tid genom att spela och få möjlighet att vinna pengar, aldrig fel.
Dessutom behöver jag ju inte sätta in egna pengar och förlora dom. Man får 50 kr gratis att spela för direkt.
För alla er som inte har något speciellt att göra utan bara söker tidsfördriv. Varför inte?



Hey

Nu har jag varit på intervjun, det gick ganska bra tycker jag, han sa att han fick en positiv bild av mig =)

Han tyckte liksom många andra, typ alla jag varit på intervju hos senaste året, att det var intressant att jag haft så många och så olika jobb. Haha! Liiiite bredd har jag ju ;P

Seven Eleven
Casino Cosmopol
Pölsemannen
Unga Örnar
Tidningsbärarna
Clockrent
McDonalds
Netto
Måleri
Cirkus
Joe Labero
Fönsterputs
Sanering
Telefonförsäljare
Telefonbokare
Garderob

M.m.

Det blir lite så när man hela tiden vill ha det bättre, right?

Väntar nu på att E ska komma hem. Hoppas på en kopp kaffe ihop med henne =)
Det låter väl ganska trevligt =)

Fick föresten bilder från när vi var och bowlade inte i fredags utan förra fredagen =) Lägger in dem här i detta inlägget, iaf några st, så ni får se hur söta vi var ;P =D

Puss!


Snart

Kaffet står bredvid mig, jag är påklädd och betyg är kopierade och referenser är klara. Allt är klart inför intervjun förutom mitt hår. Mitt hår har jag inte ens borstat idag. Ser ut som om jag stoppat fingrarna i elkontakten.
Men som sagt, jag fixar inget förrän jag druckit kaffe!
(Betygen kopierade mamma och referenserna skrev jag ner igår ;P)
Och det är lugnt med tiden. Har 50 min på mig =)
Jag blir körd dit! Slipper ta bussen, denna jävla kollektivtrafik, aldrig i tid och av någon anledning hamnar man ofta fel...
Charlotte är sjuk så vi tar hennes bil. Synd om henne faktiskt, inte kul att vara sjuk, krya på dig Charlotte!! =)

Puss

Snart sängen

Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Inte trött men ändå.
Ska ju på intervju imorgon. En massa och fixa, skriva ut foto, leta betyg och skit.
Sen ska jag hitta dit också.
Håll tummarna att det går bra!! =)
Klockan ett ska jag vara där.

Puss!

Följ med mig ;P

Följ min blogg med bloglovin!!!

Bara så ni vet =)

Jag har placerat min blogg i Malmöbloggkartan.se!

Tanke

Så många olika mål alla människor har i livet.
Vissa satsar på sin karriär, till 100 procent. Inget annat är viktigare och inget annat går före.
Vissa satsar på familj och hemmalivet. Karriären kan kvitta, har man inte pengar tar man något skitjobb för att överleva.
Vissa satsar på att ha kul. Lägger ingen större energi på något speciellt, bara glider genom livet och tar allt som det kommer.
Vissa satsar på något mellanting av alternativ 1 och 2.
Vissa på 2 och 3.
Vissa på 1 och 3.
Och vissa på alla tre.

Undrar vad som gör att man bestämmer sig för att satsa på de olika, vad som bestämmer vilka intressen man ska ha osv.?
Alla människor är olika och visst är det bra? Hur kul skulle det liksom vara om alla var likadana och tyckte om samma saker här i livet? Väldigt tråkigt enligt mig.

Bara lite tankar ifrån mig såhär vid åttatiden på kvällen.

Puss


Symetri!

Jag och E diskuterade häromdagen alla dessa pojkband och solotjejer, de som mest var populära på 90-talet antar jag. Visst finns de kvar, iaf vissa, och visst lyssnar folk på dom in på 2000-talet och än idag. Mest det var väl ännu mer på den tiden, då vi fortfarande (i vår generation) räknades som små ;P
Vi diskuterade mest våra favoriter Bakgatans Killar (Backstreet Boys för de som inte hänger med ;P). Deras musikvideor är ju bäst! Innehåller allt, verkligen. Alla klyschor du kan tänka dig, tex smeka sig själv, dra upp skjortan, leka i regnet, komma gående ut ur en buske, leva sig in ordentligt med ansiktsuttryck, osv, och allt i symetri!
Symetri är viktigast och gemensamt för ALLA.
För att få lite inspiration har jag tittat runt lite extra.
Britney kör (i alla de tidigare iaf) sig själv längst fram i mitten och dansarna i symetri bakom och alla rör sig samtidigt och dansar med Britney i spetsen.
Westlife kör (När de var alla fem) den klassiska stå stilla, två längst fram, och tre längst bak mest. Dock kör de en klassisk 1, 2, 2 uppställning i If I let you go videon, med vindkraftverk i bakgrunden så deras hår blåser härligt.
N'sync kör vi kan dansa stilen. Inga bakgrundsdansare och de fem dansar skiten av sig. I symetri självklart!

Men Bakgatans Killar, de ultimata, de som födde hela grejen, de kör allt! Helt underbart att se dem, allt man kan tänka sig gör de till verklighet!
Och jag måste verkligen rekomendera videon till Quit playin' games with my heart för att alla ska se att de helt enkelt är bäst!

Andra som kör symetri och gör det på ett lysande sätt är:

A1, kolla spec dansen i refrängen i videon Same old brand new you.
Christina Augilera.
Five.

Fler förslag? Kommentera gärna =)

Hahaha!! Symetri är det som funkar helt enkelt.

(Hoppas ni vet att varken jag eller Emelie är allvarliga när vi säger att detta är något vi tar allvarligt på, vi bara älskar att dra fram det bästa ur saker och göra narr av det. Detta är våran hobby, döm oss inte ;P)


Bidster.com - Klickkampanj

Kolla in!

Sökte på internet för att kolla tandblekning (när man röker och dricker kaffe finns ingen annan möjlighet till såna filmstjärnetänder ;P) och kom över denna sidan!
En vecka.
Inga ilningar.
Endast 20 min om dagen.
Och vips så har man kritvita tänder!!
Rekomenderar att kolla in detta! =D





Godmorgon

Nyss vaknat. Det enda jag hunnit göra är borsta tänderna, och sätta på kaffe. Sen startade jag datorn i väntan på kaffet och här är jag nu.
Då jag inte riktigt funkar som en riktigt människa innan kaffe på morgonen så kommer detta inlägg bli väldigt kort. Det kommer liksom sluta typ här.

Godmorgon.
Puss!

Rekomenderar varmt!

Har nyss suttit och kollat runt bland andra bloggar. Eller nyss och nyss, bra tag sen nu eftersom jag fastnade vid en speciellt.
Jag föll totalt och har suttit och läst i en och en halv timme eller något, haha! Rekomenderar andra att läsa ;P

Joels Underbara Blogg!

Vem vet?

Nu har jag klippt Emelies lugg =) Självklart blev det bra, jag kan! ;P

Internet är en bra uppfinning har jag kommit på. Utan internet hade så mycket varit så svårt. Genom det kan man läsa och lära sig massa saker, man kan leta upp uppgifter, man kan hålla kontakten med folk, man kan roa sig, man lär känna nya människor, och man kan ju skriva bloggar och sånt =)
Undrar hur vi skulle klara oss utan internet?
Jaa jag vet, för i världen för faktiskt inte jättelängesen fanns inga datorer, inget internet, inga mobiler osv. Och självklart klarade sig folk alldeles utmärkt.
Men vi, vi som vuxit upp med detta, lever med datorer, internet och alla dessa elektroniska "nödvändigheter" varje dag, hur skulle vi klara oss?
Jag tror iaf att vi skulle fått stora problem. Vi förlitar oss för mycket till dessa saker. Lever i dem, med dem. Vi skulle sitta handlingsförlamade ifall tvn, datorn, ipoden, mp3n, och mobilen försvann ifrån oss. Dessa saker är en så viktig del i vårt samhälle, vi som lever i I-länderna. Tänk själv, hur ofta ser du någon utan mobil eller mp3 på stan? Hur ofta är du utan din mobil? Hur lång tid går det mellan gångerna du sitter vid datorn?
Skulle du klara dig ifall allt sånt försvann? Hur lång tid skulle det gå innan du började känna att det var jobbigt?

Vad skulle egentligen hända ifall allt bara lägger av en dag? Någon sorts elstörning i universum och allt elektriskt bara lägger av och vi förlorar allt det?
Då måste vi helt plötsligt börja förlita oss till oss själva och vår egen fantasi. Som de gjorde förr. Barnen måste börja leka med vanliga saker istället för tv-spel och sånt.
Vi måste börja skicka vanliga brev eller gå hem till varandra för att hålla kontakten eller säga något.
Vi måste underhålla oss utan tvn och leta uppgifter och sånt någon annanstans än internet.

Kanske skulle vi må bra av det. Kanske går allt åt helvete.
Vem vet?

Puss!

Bröllopsmässa!

Nyss hemkommen från bröllopsmässan. Jävlar vad många fina klänningar det finns!! =O
Massa massa inspiration och fina saker, man fick veta mycket och se mycket. Detta fick mig bara vilja jobba med bröllop mer. Vilket roligt och inspirerande jobb det verkar vara! Modevisningar och jag fick träffa en massa människor som jobbar med sånt här. Och jag fick träffa folk från bröllopsakademin och veta mer om utbildningen och så =)

Casinot hade bord där också, så jag träffade Micke och Essi =) Det var trevligt.
Och vi träffade mamman till två barn jag brukade passa förut. Hon jobbar med blomsterarrangemang till bröllop och fester och så. Skitlängesen vi träffade henne så det var också trevligt. Ska ses igen så jag får träffa barnen, 12 och 9 har de hunnit bli =O När jag passade dem var de fan bara 3 och 6 eller något sådant. Båda gick på dagis iaf.


Igårkväll:

Jag, Johanna, Simon och Josse åt godis, drack öl och cider och hade det jättetrevligt här hemma. Sjöng singstar, typ bara jag och johanna som sjöng men ändå =) Sen stack jag och Johanna ut. Det blev till slut slagt. Där träffade vi några kompisar till henne och lite annat folk. Träffade Albert från casinot, enda jag kände =) Där dansade vi och umgicks och hade det trevligt tills jag och Johanna begav oss hemåt vid fyratiden något. Så gick vi till centralen, tog buss därifrån till gustav, bara för att upptäcka att sista bussen gått.
Det snöade och var iskallt så där kunde vi ju inte stå. Till slut fick jag ringa mamma så hon kunde hämta mig, och Johanna tog taxi med en annan tjej vi träffade på bussen som också skulle till oxie.
Sen åkte jag hem och sov. Det var skönt iaf ;P


Puss!

Bråttom!

Nu ska jag iväg till bröllopsmässan!

Kommer tillbaka sen och berättar om både den och kvällen igår! =)

Puss

RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen