Supernanny!

Fan vilka idioter till föräldrar det finns! Tittar på supernanny och precis som alltid är det föräldrarna det är fel på. Varför kan de inte bara acceptera att de gör fel? Eller vill de skylla allt på barnen? Barnen blir ju som de blivit uppfostrade.
Mina barn kommer få både regler, rutiner och uppfostran.

Snart ska jag göra mig iordning för jobb.

Åh vad söt flicka de hade i supernanny!! =D Skitgullig!!

Köpte en ny mascara igår, ska se idag hur den är =)

Låda VS Te

Jag behöver en låda!
Stor fin, icke genomskinlig. Inte för dyr.
Inte för stor dock, ska gå att bära.
En sån låda behöver jag.
Var får jag tag i en sådan?

Men just nu behöver jag te.

Sjuk..

Nu har jag varit sängliggandes i typ två dagar. Mått riktigt dåligt, inte kunnat äta och jaa allt det där andra som hör till sjukdom... suck..
Idag kan jag sitta upp utan att må illa och jag ska ge mig på att äta fast föda! Wohoo! Eller ok, igår åt jag ris.

Idag har jag och emelie hittills tillbringat dagen med att kolla på gilmore girls. Men nu har vi fått klä oss och göra oss iordning för vi ska ha gäster. En kantor som mamma tydligen känner way back, ok kvinnan var väl inte kantor när de lärde känna varandra men under åren har det blivit så, och hennes man. Så mamma har ägnat typ veckan åt att förbereda för deras ankomst. Imorgon planerar jag och Emelie att göra typ samma som idag, bara sluta titta på gilmore lite tidigare då gästerna som ska komma imorgon kommer tidigare. Då kommer Domi och hennes familj, detta är personer vi känner och som vi vet är trevliga därför lockar detta mycket mer än gästerna ikväll som vi inte vet något om och som vi förväntas vara fina rena, prydliga och oerhört trevliga mot. Inte för att vi har något emot att vara rena fina och trevliga. Bara sega idag och nu pratar jag bara för mig själv, jag orkar inte riktigt. Jag har precis legat sjuk med feber och skit, jag är utmattad, trött, orkar egentligen bara ligga och göra ingenting, har skitont i halsen och täppt som fan i näsan och även om de frågar får jag inte nämna ett ord om detta.
Rätta mig om jag har fel men har man precis haft sjukdom hemma borde man iaf förvarna ifall folk kommer så de är medvetna, spec som idag är första dagen jag inte ligger och svettas och spyr. Det är iaf så jag ser det. Eller fixa det på något annat sätt, inte så att jag missunnar dem gäster eller vänner, men jag mår inte riktigt bra än.. Annars hade jag faktiskt gått iväg till jobb ikväll för jag tycker om mitt jobb och hade jag känt att jag hade klarat av att vara på jobb hela natten så hade jag gått iväg till jobb också.

Suck pust och stön, nu ska jag dra med Emelie ut för att röka!

Puss haj

Ja är hungrig!!

Jag är HUNGRIG.

Suck...

Varför finns det aldrig mat när man vill ha det? Varför sover folk så jag inte kan laga till något utan att väcka dem?
Varför blir jag hungrig vid denna tiden överhuvudtaget?

Imorgon ska jag gå iväg och köpa saker jag vill ha hemma som är lätta att fixa till och äta även mitt i natten och sen får ingen annan här hemma röra det. För de köper minsann inget själva, så då får de inte äta upp det jag köper hem!

Hungrig hungrig hungrig... Och inte hjälper det att jag tjatar...

Internet tillbaka, CASE CLOSED!

Nu nu nu har jag fått internet tillbaka!! =D =D

Så nu är jag tillbaka här och jaa överallt, och jag nås som vanligt och jag kan nå er som vanligt. Detta känns väldigt skönt.

Jag kan nu stolt också berätta att jag är diplomerad bröllopskonsult. Jag har alltså tagit första steget!
Nu ska jag börja med allt det praktiska, läsa och ordna med praktik. Jag ska också göra ett slutprov för att få betyg i kursen. Och till hösten ska jag gå ytterligare en kurs och lära mig mer om allt det praktiska och ekonomiska i att ha eget företag inom denna branch.

Jag ska också gå receptionistutbildning på mitt kära Casino och förhoppningsvis få lite mer jobb och tjäna lite mera pengar, det behövs då det varit torka på denna punkt ett tag nu... Suck. Tog mina sista pengar och köpte ny biljet till finalen av melodifestivalen då jag otroligt slarvigt nog blev av med den jag fick i julklapp.

Men det hela löste sig otroligt bra. Med biljetten jag fick i julklapp skulle jag suttit typ längst bak och längst upp i globen och alltså knappt sett ens storbildskärmarna.
Biljetten jag fick tag i var dock av annan status. Jag satt ca 5 meter ifrån scenen, Ingela Pling Forsman satt två rader framför mig, Fredrik Kempe fyra. När Petra Mede stod i publiken och pratade satt jag ca en meter ifrån henne. Jag såg alla artister otroligt bra, när de sprutade sån konfetti eller vad det heter när vinnaren utsågs så fick jag sånt på mig och jag syntes tydligen i tvn också! Haha! =D
Att Malena Erhman vann. Jag är fortfarande halvt chockad.

Iaf så har jag nästan precis kommit hem från Sthlm. Jag ska snart iväg och jobba. Ska jobba 17.30-04.30 inatt, och då får ni också lägga till att jag var uppe tidigt i morse. De tre senaste nätterna har jag sovit max 4-5 h per natt. Och jag har gjort jättemycket alla dagar, har varit intensiva stressiga dagar med mycket information att ta in och många nya ställen att hitta till osv. Så gissa om jag kommer vara trött när jag går hem från jobb inatt, eller jaa, imorgonbitti ;P

Nu ska jag nog innan jobb kolla runt vad som hänt på internet när jag varit borta, och sen ska jag byta till arbetskläder och äta lite.

Baby goodbye, baby farewell!!

Puss

Spårlöst försvunnen, Fall: Internet

Min kära idiot (ibland) till mamma har lyckats avbeställa vårt internet hemma. Eller det var faktiskt meningen att avbeställa det så det lyckades hon med. Men det var också meningen att hon skulle beställa nytt och det var den biten hon misslyckades brutalt med. Så igår stängdes vårt internet av och inget nytt sattes igång vilket då innebär att vi har inte längre internet....
Så idag har jag fått ringa och beställa nytt och fick då leveranstid på 2-4 veckor... Så jaa, det blir internetlösa veckor det här.
Som jag skrivit tidigare lever dagens samhälle på sånt här, internet, mobiltelefoni, bilar, bussar, elektricitet.
Så nu lever jag i en lägenhet där vi ej har internet, ej fast telefoni, elektricitet som stängs av emellanåt (propparna går och när propparna går så har vi heller ingen värme eftersom vi värmer upp vår lägenhet med fläktar), och varmvatten som bara räcker till hälften av personerna som bor där varje dag, jag har inte bil och inte körkort, ska jag ta mig någonstans blir det buss, och min ekonomi är inte helt hundra vilket betyder att bussåkandet börjar sina det också.
Tur att vi har TVn!! Hur skulle jag annars överleva? ;P
Och filtar! ;P


Puss!

RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen