Lonely!

Jag har tråkigt. Köpt en massa massa godis... Och M, S och E har stuckit. Nu vet jag fan vad jag ska göra tills de kommer.
Borde kanske ta tillfället i akt och spela massa rolig musik och bara leka allmänt galen här hemma. Inte ofta jag får chansen ;P

Suttit för mycket vid datorn senaste tiden så liiiite trött på det nu ;P

Vill vara kär, älskar känslan av att vara kär. Gör inte ni?
Den är så underbart härlig, spec ifall den man är kär i är kär tillbaka.
Gå runt med fjärilar i magen, le lyckligt hela tiden och bara känna "kär-känslan"!!

Puss

Hej alla barn! ;P

Igår var skitkul!! Jag och Frida och hennes bror stack till slagt och där träffade vi en massa andra.
Vi dansade och sjöng och drack och hade verkligen jättetrevligt!! =)
Varför har man inte såna kvällar oftare? Ok, man behöver kanske inte dricka varje gång men ändå ;P Kör man ett par timmars dans 4-5 gånger i veckan så behöver man fan aldrig tänka på att träna eller inte äta gott, för det löser sig liksom av sig själv ;P
Sen när vi stack därifrån vid...hmm...tio över fyra kanske, så gick vi till centralen som inte hade öppet så vi kunde gå in i värmen, ISKALLT ute.. Jag förstår inte det där, varför kan inte centralen ha öppet dygnet runt? Malmö har säkert råd att anställa nattvakter där ju.. Det är liksom sveriges tredje största stad, det är nästan pinsamt inför besökare att inte ens centralen har öppet... Där går ju ändå tåg...
Dock gick inte deras tåg förrän halv sju typ och iskallt ute som sagt, så vi satt ute ett bra tag. Såhär såg vi ut:



Vi hade ju kul trots kylan ;P

Idag vaknade jag av ett sms från Johanna kvart över tolv. Hade glömt ställa klockan, skulle ju möta henne halv ett på hennes jobb när hon hade rast så skulle vi luncha och handla på systemet inför ikväll (singstarafton). Så jag fick ju bråttom och skyndade iväg. Lite stolt, befann mig där kvart i och han köpa kaffe innan också. Jag är duktig jag om jag vill det bara ;P
Så vi lunchade på BK och sen handlade jag på systemet och tog mig hemåt.
Så nu sitter jag här och väntar ;P
Haha, nej jag ska iväg och köpa godis och sånt skit också strax. Produktiv dag idag ;P Tänkte kolla med mamma ifall hon vill hänga med så tar vi Bongo också på en runda. =)

Har även fått en kommentar om min sida. Att den inte liksom blir för stor så hela inte kommer med i fönstret. Tack för det, jag ska försöka fixa det så fort som möjligt =) Hade ingen aning! Säg gärna till om ni har fler synpunkter =) Uppskattar det!

Puss!!


Paus!

Nu har jag suttit och kämpat med olika grejer på bloggen i flera timmar. Måste ta en paus...


Se, kanske kan ni hitta skillnader? ;P


Emelie har satt igång tvn, ska kolla vad hon kollar på, är det intressant sätter jag mig nog en stund med henne, annars ska jag ta ett varmt skönt bad för det tycker jag att jag förtjänar =)


Puss


Hejsan!

Hej! Ok allt verkar ha blivit normalt igen nu när jag gick in och kollade. Vad skönt =)
Nu ska jag försöka göra ytterligare förändringar och se om det blir bra =)
Mamma håller på att klippa Bongo (vår lilla hund) just nu. Han såg så ledsen ut, vill inte vara med för jag vill inte bli sedd som "the bad guy".
Men vi hörs senare =)
Puss!


BYGGRÖRA!!

Jag vet inte riktigt vad som hände med min blogg. Men alla ni som ser hur det ser ut här nu, överse med detta. Jag ska sätta mig imorgon och fixa det hela. Jag tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och fixa en sak till och så hände detta... Menyn ligger längst nere och allt ser hemskt ut. Om något därute vet vad som hänt eller hur man fixar det så säg gärna till. Jag förstår bara inte, jag hade en backup, och har tagit bort allt det andra som gjorde att det blev såhär, och la in min backup istället. Då ska ju allt bli som vanligt, men det blev det inte.... Och jaa jag har uppdaterat och allt möjligt... =( Puss

=D =D =D

Tänkte bara titta snabbt inom för att säga godnatt.
Kämpar med att försöka göra min blogg så fin som möjligt för er alla att titta runt på så ha tålamod så ska ni nog få se skillnad inom snar framtid, kanske ser ni en del redan nu också? =)

Problemet är bara att jag aldrig någonsin gjort något liknande förut, så jag läser och läser och läser och försöker lära mig detta. Men snart är jag säkert expert ;P

Ohhh jaaa!! Glömde nästan!
Jag kommer kunna gå både på bröllopsakademin och flytta om jag får jobbet!! =D =D =D =D =D =D
Jag tackar och bugar för Spiros! =D

Så här har ni den ni ska be om hjälp till att fixa era bröllop, och sen rekomendera mig varmt ;P

Puss godnatt!

Hjälp?

Fan vad mörkt det blir helt tidigt. När jag slutade jobb idag och kom ut (hade inte sett ut på flera timmar eftersom vi ej har något fönster) så var det redan mörkt. Klockan var bara fem! =O
Fick en biobiljett på jobb idag också, som tack för hjälpen i lördags och för att chefen tyckte jag varit duktig och jobbat bra =)

Imorgon ska jag börja gå igenom alla mina melodifestivaler och sortera och kolla kvalité och allt möjligt. Så ska jag sen lägga ut en annons och se om det finns fler galningar som jag som vill ha, så kanske jag kan tjäna lite extra pengar!
Det ska bli helt kul att gå igenom dem, kommer ta evigheters tid för jag kommer vilja kolla på saker och sånt samtidigt ;P

Kom in på bröllopsakademin också. Nu har det blivit helt jobbigt. Den kostar 6800 kr. Jag har pengar till det, det är inte det. Utan pengarna jag har måste jag också spara ifall jag nu flyttar till Sthlm.. Och betaler jag utbildningen så kommer jag inte ha så mycket kvar. Så hur ska jag nu göra?
Tar jag utbildningen får jag svårt att klara det ifall jag åker till sthlm. Tar jag inte utbildningen kan jag komma att ångra mig jättemycket sen... Svårt val.
Ska snacka med pappa. Han fick ju en del pengar efter farfar nu. Kanske kan vi komma överens om något lån eller så så jag kan göra båda. Det är det som vore det bästa.

Men nu ska jag göra lite annat. Och snart är det mat också, Simon kommer in och äter idag.

Puss!

Hey

De har satt något avfuktningsmedel eller något på väggarna på jobb så idag har jag jobbat i en jävla lukt hela dagen. Ont i huvudet av det har jag också... Suck...
Och imorgon ska jag jobba igen. Det är ju bra iaf. Tjäna lite extra pengar.

Nu sitter jag hemma och har precis sett en film.

Emelie är rädd för att hennes busskort är avmagnitiserats, haha! Som om jag skulle lyckats med det idag ;P Nej hon kan vara lugn över det iaf.

På lördag klockan åtta ska vi ha singstarkväll! =D Fan vad kul det ska bli, verkligen. Bara för det kommer de säkert ringa från Casinot och be mig jobba söndag dag eller något sådant ;P Nej det får de helt enkelt inte göra, har sett fram emot denna kvällen för länge.

Måste hitta någonstans där jag kan koppla playstationet till internet också så jag kan ladda hem lite nya låtar =)

Jag är trött nu... Brukar inte bli trött såhär tidigt... Kanske ska sova lite, dock är jag hungrig också så jag kanske ska ta lite mat först? Äsch vi får se... Hörs imorgon iaf! =)

Puss


Försök

Publisher Website!

Sommar sommar sommar!

Haha, gillar de där säljarna på sån shoptv. Vibratone! Forma rumpan, Vibratone hjälper dig att få en vacker kropp, bla bla bla! De låter verkligen som om de tror på det. Jag har haft sån, det funkar inte ;P

Mamma ville jag skulle baka äpplekaka idag. Funderar nu på ifall jag också är sugen på det? Hmm... Inte just nu iaf. Vi får se senare.

Jag vill ha en hobby. Något jag inte tröttnar på. Jag bara tröttnar på allt. Och tröttnar jag inte på det så är det för dyrt. Varför ska det vara så?

Och var tar sommaren vägen? Ok, vi är i slutet av januari, ska ju inte vara sommar nu. Men jag tror att många håller med mig när jag skriver att jag vill att sommaren ska vara här nu, med värme, sol, utomhusaktiviteter... Saknar sommaren. Jag bor nog i fel land alltså. Förstår inte mig själv, här kämpar jag för att flytta till Sthlm, när jag borde kämpa för att flytta någonstans där det är varmare klimat mer tid av året.. Men men, nu är det Sthlm som är målet för tillfället.
Men jag saknar sommaren ändå..

Haha såg precis en man som kysste en tjej på tv. Såg helt ärligt ut som om han tänkte äta upp henne.
Jävlar vad folk är rika alltså.... (Slökollar på Bröllop i miljonklass)
Tre helikoptrar, en strandvilla på 1100 kvm, bygger om hela huset, dansgolv i plexiglas över poolen... Och hon är sjuksköterska, vilket betyder att hon fångat en rik man. Ingen av dem ser spec bra ut, eller ok, hon har väl potensial, men ser ut som hon har opererat läpparna större och det var inte snyggt. Hon ser ut att vara jämnårig med hans ena dotter.
Bara klänningen kostade 12000 dollar.
Fan vad jag kan tjäna pengar om jag kommer in i den branchen... Folk är ju villiga att betala. Man måste bara försöka skaffa kontakter och kunder som har pengar.. Får åka till LA typ ;P hahaha!


Heellu

Jobbat idag. Jag är sååå duktig =)

Nu är jag trött, dock inte sova trött, och det finns typ absolut inget att göra.

Nu sitter jag och smsar med Marcus. Han har börjat höra av sig igen.. =S

Nej alltså. Har kollat på rum i sthlm idag också. Svindyrt. JAG VILL BO PÅ SÖDER FÖR EN NORMAL HYRA!!!!
Ska det vara så jävla svårt?
Någon som vill hyra ut sin lägenhet där åt mig? För helst vill jag ha en egen... Det blir liksom...eget ;P

Nu hade jag velat ha Domis filmsamling här, en mysig kille vid min sida och något gott att dricka.... Varför har jag inte det då?

Varför kan inte folk acceptera att alla är olika? Jag är en nattmänniska, är jag ledig från jobb, även om det är för en längre period, vill jag gärna sitta uppe sent och sova länge. Inte för att jag SKA utan för att det är tider som passar mig mycket bättre. Jag trivs bättre med det. Och då bara för att mamma inte tycker att det är så det ska vara så får jag inte sova på morgonen "Du ska inte sova bort hela dagen", jaa men vad fan då? Är inte jag vuxen nog att bestämma själv hur JAG vill ha det och hur JAG vill leva mitt liv?? Jag sköter jobbet!! Jag har inte bett henne smyga runt tills jag vaknar eller något sådant. Jag sover hårt, jag vaknar bara av ljud hon gör ifall jag sovit klart.
Men det stör henne av någon anledning tydligen. Jaa hon kan ju bara försöka få upp mig imorgonbitti ifall jag inte anser att jag är klar i sängen. Suck...

Kommer bli bråk och skit imorgon... Bara för att hon inte kan acceptera att jag är en annan människa än henne och att jag vill och gillar sova på morgonen.
Om jag går och lägger mig nu kommer jag bara ligga vaken ett jävla bra tag pga jag inte kan somna för jag är inte trött nog... Så lönt att lägga sig då? Då är det väl lika bra att ligga framför tvn med låg volym och bli trött av det? Det är ju liksom inte så att dem hålls vakna av den....

Jävlar vad jag tjatat om det nu.. Ska jag sluta med. =)

Tänkte börja mitt nya liv imorgon. Börja träna varje dag jag inte jobbar. Känns som en bra grej. Så jag blir fit till sommaren som Johanna antagligen hade sagt ;P

Och till helgen blir det Singstar och antagligen bowling också =D Fy fan vad kul!!!!
Ska nog sticka en runda till systemet också innan dess...

Men nej, nu ska jag lägga mig i soffan och dega.

Puss Haj!

Top of the world! Hmm...

Godmorgon =)

Ska snart iväg till jobb.. Kunde skjutit upp det en timme verkligen, vaknade precis, eller jaa 16 min sen, och jag skulle vilja ta det lite lugnare nu alltså, vakna riktigt, äta, duscha osv...

Sen tycker jag minsann att jag kunde varit född tidigare på året. Typ nu i feb-mars. Får typ 10 kr mindre i timmen på Gröna Lund pga några månader... suck...

Men men.

Måste betala räkningar också.. Får göra det antingen ikväll eller imorgon. Orkar verkligen inte precis just nu.
Bara se mina pengar försvinna... =(

Nej nu måste jag göra min iordning för jobb.

Have fun today =)

Puss

Fantastiskt!

Här kommer ett kort snabbt inlägg.
Vill meddela folk att jag är hungrig.
Hungrig hungrig hungrig!!

Och dessutom vill jag, för alla som läser min blogg, ge er en liten present. En utomordentligt härlig bild på mig själv som belöning för att ni tittar in ;P



Fantastiskt vacker bild right?

Jag vill tacka Emelie för lånet av glasögonen.
Vill tacka mina föräldrar som skapat mig.
Vill också tacka alla andra som hjälp mig bli den jag är.

Haha!!

Puss puss!

Hej alla glada och pigga ;P

Sån sjuk träningsvärk jag har alltså....

Igår var det tydligen firande av kinesiskt nyår på casinot... Jag jobbade i garderoben. Så jävla mycket vi hade att göra. Fullt. Verkligen fullt var det. Trots två extra ställningar, varav en fick stå utanför garderoben för den fick inte plats inne i den, och extra galgar och brickor så fick vi ändå inte plats. Folk fick stå i kö och vänta på att någon skulle hämta ut en jacka för att det skulle bli en plats ledig.

Värdarna fick hoppa in och hjälpa oss, vår chef kom och hjälpte, martin från receptionen kom och hjälpte, och då får man tänka på att vi ändå var fyra st i garderoben ändå. Vi sprang och sprang och sprang. Tunga jackor ut och in.
Jag skulle egentligen sluta 02, började 16, men var tvungen att stanna till 04.30 för det var total kaos. Kunde inte bara lämna dem där.

Om någon av er som jobbade eller hjälpte till igår, tack så jävla mycket igen =) Utan er hade det gått riktigt åt helvete.

Nu sitter jag iaf här, har ont i hela kroppen och är skithungrig...
Emelie redigerar som vanligt och mamma och spiros är och jobbar. Sen ska dem köpa mat och komma hem så jag kan äta då vi inte har mat hemma....

Puss!

Work work work

Så nu har vi ätit frukost och umgåtts och en massa sådant. =)

Emelie har satt sig vid datorn för att redigera, Domi har åkt iväg till käglinge (där hon bor) för att hämta arbetskläder och göra sig iordning inför jobb ikväll.

Jag skriver ett par rader här u, sen ska jag byta om och sådant för kära Erik på bemanning ringde mig idag och gav mig jobb ikväll. Då jag inte har så mycket jobb eller pengar för den delen så var valet väldigt enkelt, jag har helt enkelt inte råd att tacka nej till att jobba. Förlåt förlåt förlåt Kajsa, jag vet jag skulle komma idag, och grattis som fan föresten, men jag måste verkligen jobba. Någon gång snart ok? =)
Hoppas du inte blir allt för ledsen.... Jag tycker det är väldigt synd iaf.

Jag ska iaf börja jobba 4, sen slutar jag två inatt.
Haha, fan vad konstigt det kommer kännas att gå hem vid två och lämna de andra där att jobba till halv fem imorgonbitti. Jag brukar ju vara en av dom som blir kvar till den tiden ;P
Men ganska skönt blir det ju ändå =)

Så om ganska exakt en halvtimme går bussen. Kanske ska ringa och kolla ifall mamma känner att hon vill köra mig dit ;P Haha, dock tror jag hon säger typ exakt såhär "Nej du kan ta dig dit själv, så hämtar jag dig ikväll, du får ju iaf skjuts en av sträckorna och då är det väl bättre med hemsträckan?"
Så jag får väl förbereda mig på det antar jag.

Jqg vill tatuera mig. Snackade med en av tjejerna vi var ute med igår, Frida, hon känner en tatuerare som kan göra det billigt eller gratis. Och jag såg hennes som han hade gjort och den var bra gjord så han är nog duktig. Hoppas hoppas hoppas!! =D

Nej nu måste jag klä om till uniform. Haha, jävla uniformsjobb ;P

Puss!

Goodmorning Vietnam!

Nu är det sådär morgon igen.

Igår va det skittrevligt =) Nytt folk alltid trevligt att träffa.
Vi var först och bowlade, jag vann sista rundan!!! =D

Sen stack vi ut, till Breeze blev det.. Petra jobbade, det var trevligt =D
Där träffade jag Roger och co också. Therese var med dom, henne har jag inte träffat på skitlänge, det var trevligt!

Nu gör jag emelie och domi frukost. Tror maten är klar nu.

See ya later ;P

Puss

Shady lady!

With a hi hi ho and a hi hi hey!!

Kollar gamla ESC (För er som inte vet Eurovision Song Contest betyder det ;P)

Älskar det!!! =D



Jaa för er då som inte visste, om det kunnat undgå någon, iaf er som känner mig även om det bara är lite, så ÄLSKAR jag sånt ;P

114 st videoband och DVD hemma med sånt =)
Ok, någon är väl dubbel, men inte många, haha!

Bästa årgången på ESC är iaf 1993, ifall ni får för er att kolla någon nån gång. Där är nästan alla låtar bra! Och massa minnen till dem har jag också, kollar ni på den med mig någo gång får ni höra en hel del under festivalens gång.

Snart måste jag göra mig iordning för att sticka iväg och bowla. Misstänker att någon nagel iaf kommer brytas av.. suck. Igen..

Funderat lite. Nu när jag inte kan handla så mycket.. Är det svårt att sy om och göra egna kläder? Vad tror ni? Ska jag ge mig på det? Försöka iaf kanske. På så sätt kan man ju kanske få något nytt i garderoben utan att det kostar en massa. Jag ska nog göra ett försök. Dock inte precis nu i detta ögonblick.
Får gå igenom garderoben också, se om där finns något jag inte använder att prova på, kanske går åt helvete ;P

Nu kom bror min hit. Händer inte så ofta. Ska kanske umgås lite eftersom jag är enda hemma. Eller nej, Emelie är hemma också men hon badar så hon är inte mycket sällskap för honom.

Take it easy!

Puss

Ekonomi...suck...

Ok, nu är jag nyfiken!! Alfons och Molgan?? Vilka är ni? :S

Usch vad jag är seg....
Vad ska man göra? Vädret är HEMSKT och jag fryser. Absolut inget att göra mer än att kedjeröka och kolla tv..

Tänkte på det. Måste nog dra ner på ciggen. Det pajar min ekonomi totalt. Fler som upptäckt att det gör det?
Och jag som behöver pengar och allt.
Dock blev jag lite glad precis. Spiros sa att sälvklart kan jag låna pengar av dem ifall det skulle vara så att jag får jobb och flyttar uppåt innan jag tjänat ihop tillräckligt. Dock måste jag visa att jag försöker.
Vilket kanske inte är så övertygande med tanke på att jag redan varit på bio denna veckan och ska bowla ikväll, men va fan, lite måste man väl leva?
Ska betala räkningar också. Än så länge har jag fyra st. Tror dock inte det blir fler. Men de är på saftiga belopp alla fyra, eller nej tre av dem. En är till stockholms bostads förening och den är bara på 275 kr..

Oj kom på precis att jag borde ha en till räkning någonstans.. Var har den tagit vägen tro? Det måste jag nog kolla upp, vill inte hamna i klistret.

Vilka uttryck vi eg har här i sverige...
Hamna i klistret.
Jag menar. Det betyder ju, jag vill inte få problem. Varför inte bara säga det isf??

Men jag har iaf inte fem fingrar på tummen ;P

Puss

Godmorgon ;P

Nu är det morgon, eller för mig iaf, fastnade vid tvn inatt så jag somnade rätt sent och jaa... Då sover man länge, speciellt när man har det så skönt som idag att mamma inte är hemma och väcker en ;P

Har en hund som bestämt sig för att ligga över halva min överkropp med huvudet vilat mot min högra arm vilket gör att det är lite problematiskt att skriva. Den högra handen är liksom där den är, kan röra fingrarna dock ej mer än så. Haha, men jaa, utmaningar tillhör livet right?

Ska iväg och bowla ikväll. Domi ringde. Med folk jag inte känner, varav en av dem har jag bara hört ski om förut. Men ok. Jag gör det för hennes skull för jag vet att hon skulle gjort det för min. Och dessutom, personen jag hört skit om killen från visade sig vara skit själv så man kanske inte ska lita på det...?

M, S och E är påväg hem. Emelie lämmades tydligen ensam ute på landet där det inte gick några bussar alls idag. Så hon var ute i detta skitväder flera timmar tills mamma och spiros hämtade henne och då var hon iskall. Ska höra ordentligt va som verkligen hänt när de kommer, vilket bör vara snart.

Återkommer med info senare =)

Puss sålänge!

Godkväll =)

Sååå nu har gäster gått och tårtan ätits (och mat), Vill ni se den?? ;P



Så vad tycker ni? Är den fin?

8 bottnar.
Citronbottnar och Chokladbottnar.
Fyllning: Vit chokladmouse, Mörk chokladmouse och Marängkräm.
Utanpå: Marängkräm.
Dekoration: Silverkulor och Chokladbokstäver.

Vad tror ni?
Fick bra betyg =)

Nu sitter jag iaf och väntar på pommes. Ganska sugen ;P

Nu kommer mina pommes!!

Hejdå ;P Puss


Heyy yaa

Domi har varit här och hämtat lite papper hon behövde till skolan nu =) Hon är så söt!
Kommer antagligen hit en runda sen igen och äter och smakar av min tårta.

Den är nästan klar nu. Enda som är kvar är dekorationen. Alltså... haha, den ser helt kladdig ut. Men jaa, hoppas den blir fin i slutändan! Men de ska den nog bli. Ni får se bilder sen ;P
Väntar på att den ska stelna till lite så ska jag sätta igång med dekorationen.

Hmm, en och en halv timme kvar till gästerna kommer. Bör kanske hoppa in i duschen eller något. Dock känns det lite onödigt innan dekorationen, känner mig själv, älskar att kladda ;P

Lyssnade på Sonja Aldens låt "Du får inte" precis. Tycker den är helt fin. =)

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
nä jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill (vad är det du vill)
Du får be en bön att tiden,
du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro


Du får inte röra vid mitt hjärta,
som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre,
än att du gör allting mot mig snart

See ya soon!
Puss!

Wiiiiiiiieeeee

Jag ska på intervju i Sthlm 12 feb!
På gröna lund, haha!

Får jag jobbet ska jag antagligen sköta karuseller ;P

Detta kanske är en attraktion jag kan komma att sköta, vågar ni åka med? ;P

Detta kanske blir en attraktion jag kan komma att stå vid, vågar ni åka med? ;P haha!


Håller på att baka samtidigt just nu. 6 jävla bottnar ska göras!! Hjälp!

Återkommer med uppdatering ;P

Puss sålänge!

Tjaaabba tjena hallå

Såå vad har hänt idag?
Mamma väckte mig kl 10, tyckte jag skulle gå upp för att inte sova bort hela dagen. Jag tyckte däremot att jag skulle sova mer så på den punkten var vi verkligen inte överens. Men jag ville inte bråka så jag steg upp snäll och lydig som jag är. Sen gick jag kort därefter och la mig igen och sov. Jag sa jag skulle sova middag för det tycker hon är helt OK. Vilket betydde att hon inte kunde säga något! ;P

Jag ska baka en tårta imorgon. En bröllopstårta. Dock tänker jag inte sätta ett brudpar högst upp. Det är till Charlotte, hon fyllde år igår och jag ska ju jämnt överdriva. Så när jag letade efter vilken tårta ja skulle göra, eftersom att göra tårta alltid är mitt jobb då jag är den som bakar bäst, så fastnade jag naturligtvis för den största och mest invecklade av dem ;P
Jag ska dokumentera byggandet så får vi se hur det blir imorgon.

Sökt fler jobb idag, i sthlm. Vill ha omväxling i vardagen!! Simon säger att jag inte får flytta, haha, han är så söt =)

Nu sitter vi och kollar film, Sea Change, på trean. Jag, Simon, Mamma och Spiros. Emelie gör spontana besök därinne också emellanåt. Den börjar bli bättre nu, filmen alltså, i början var den ganska seg. Varar en stund till så vi får se om den slutar bra då.

Nu ska Emelie sova... Hon går alltid och lägger sig så tidigt. Men that´s Emelie.

Hahaha, nu hör jag mamma säga till simon att han börjar bli rökare. Äsch, han har sina perioder, men riktig rökare är han inte.

Puss haj!

Right!

Hej Alla!

Jag har aldrig bloggat tidigare men detta ska nog gå bra =)

Precis hemkommen från bio med Johanna, bröllopsduellen. Typ inte världens bästa film. Men jaa, trodde den skulle vara bättre helt enkelt. Det är det som är med i trailern, kanske två saker till som är roliga, resten är väl, likadant.

Sitter just nu och funderar på vad jag ska hitta på nu då.

House på TV, gillar den där doktorn alltså. Så jävla smart och så jävla otrevlig! Hade velat ha honom som läkare om jag skulle bli sjuk, hade inte ni velat det? Hittar alltid felet och gör alla friska.

Ni kommer märka i min blogg att jag har vääääldigt lätt för att byta ämne. Men det är bara sån jag är ;P

Fan, mina cigg snart slut. Dock ändå lite stolt att jag hade kvar efter sthlm, det betyder att jag rökt mindre än vanligt =) Är inte alla stolta över mig? Ska dra ner dock. Har ni hört senaste nyheten? Rökning dödar! =O
Haha!

Meeeeeen, jaa detta får nog bli mitt första, kanske lite korta blogginlägg ;p

Avslutar med några visdomsord!

Skånska är charmigt.
Men kräver hårt arbete att lära sig.

Så sant som det är sagt ;P

Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Kom gärna tillbaka regelbundet ;P

RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen