Hej alla glada och pigga ;P

Sån sjuk träningsvärk jag har alltså....

Igår var det tydligen firande av kinesiskt nyår på casinot... Jag jobbade i garderoben. Så jävla mycket vi hade att göra. Fullt. Verkligen fullt var det. Trots två extra ställningar, varav en fick stå utanför garderoben för den fick inte plats inne i den, och extra galgar och brickor så fick vi ändå inte plats. Folk fick stå i kö och vänta på att någon skulle hämta ut en jacka för att det skulle bli en plats ledig.

Värdarna fick hoppa in och hjälpa oss, vår chef kom och hjälpte, martin från receptionen kom och hjälpte, och då får man tänka på att vi ändå var fyra st i garderoben ändå. Vi sprang och sprang och sprang. Tunga jackor ut och in.
Jag skulle egentligen sluta 02, började 16, men var tvungen att stanna till 04.30 för det var total kaos. Kunde inte bara lämna dem där.

Om någon av er som jobbade eller hjälpte till igår, tack så jävla mycket igen =) Utan er hade det gått riktigt åt helvete.

Nu sitter jag iaf här, har ont i hela kroppen och är skithungrig...
Emelie redigerar som vanligt och mamma och spiros är och jobbar. Sen ska dem köpa mat och komma hem så jag kan äta då vi inte har mat hemma....

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen