Internet tillbaka, CASE CLOSED!

Nu nu nu har jag fått internet tillbaka!! =D =D

Så nu är jag tillbaka här och jaa överallt, och jag nås som vanligt och jag kan nå er som vanligt. Detta känns väldigt skönt.

Jag kan nu stolt också berätta att jag är diplomerad bröllopskonsult. Jag har alltså tagit första steget!
Nu ska jag börja med allt det praktiska, läsa och ordna med praktik. Jag ska också göra ett slutprov för att få betyg i kursen. Och till hösten ska jag gå ytterligare en kurs och lära mig mer om allt det praktiska och ekonomiska i att ha eget företag inom denna branch.

Jag ska också gå receptionistutbildning på mitt kära Casino och förhoppningsvis få lite mer jobb och tjäna lite mera pengar, det behövs då det varit torka på denna punkt ett tag nu... Suck. Tog mina sista pengar och köpte ny biljet till finalen av melodifestivalen då jag otroligt slarvigt nog blev av med den jag fick i julklapp.

Men det hela löste sig otroligt bra. Med biljetten jag fick i julklapp skulle jag suttit typ längst bak och längst upp i globen och alltså knappt sett ens storbildskärmarna.
Biljetten jag fick tag i var dock av annan status. Jag satt ca 5 meter ifrån scenen, Ingela Pling Forsman satt två rader framför mig, Fredrik Kempe fyra. När Petra Mede stod i publiken och pratade satt jag ca en meter ifrån henne. Jag såg alla artister otroligt bra, när de sprutade sån konfetti eller vad det heter när vinnaren utsågs så fick jag sånt på mig och jag syntes tydligen i tvn också! Haha! =D
Att Malena Erhman vann. Jag är fortfarande halvt chockad.

Iaf så har jag nästan precis kommit hem från Sthlm. Jag ska snart iväg och jobba. Ska jobba 17.30-04.30 inatt, och då får ni också lägga till att jag var uppe tidigt i morse. De tre senaste nätterna har jag sovit max 4-5 h per natt. Och jag har gjort jättemycket alla dagar, har varit intensiva stressiga dagar med mycket information att ta in och många nya ställen att hitta till osv. Så gissa om jag kommer vara trött när jag går hem från jobb inatt, eller jaa, imorgonbitti ;P

Nu ska jag nog innan jobb kolla runt vad som hänt på internet när jag varit borta, och sen ska jag byta till arbetskläder och äta lite.

Baby goodbye, baby farewell!!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Tips!!

Bodystore.com
Hälsokost till lägre pris!
CDON
Musik, Film, Böcker, Spel och Elektronik!
Dress-for-less
CoolStuff.se
Prylar, Presenter och Gadgets till Max!
Euroflorist
Vistaprint.se
Tele2Comviq
inkClub.com
Ginza
Eniro Köp och Sälj
Annonsbörsen